SAINT KNIGHTS of the MALBORK

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

fórum aliance SAINT KNIGHTS of the MALBORK (www.ogame.cz vesmír andromeda)

5 posters

Smazte to jak si to prectete...:)

NiceEmu
    Rytíř 1
    Rytíř 1

Poèet pøíspìvkù : 74

Smazte to jak si to prectete...:) Empty Smazte to jak si to prectete...:)

Příspěvek pro NiceEmu Thu Sep 24, 2009 10:03 pm

Omlouvam se ale jsem proti naboru hracu do top 300 , v ogame nejde o top a ani o masivni zakladnu clenu ale o to aby ali fungovala. Jsem klidne jen pro alianci ktera ma napriklad 10 hracu, je li to 6 nebo 15 je nepodstatne. Ale chce to ostrilene borce. Jinak nema vyznam nabirat lidi co ali nic nedaji a budou jen kvuli chybam umirat...

Takze jsem jednoznacne pro nove hrace co maji zkusenosti a kterych se nekdo zastane ci se za ne zaruci ale jsem proti velkonaboru...

Smile To jen muj nazor, nemam zadnou funkci ani rozhodovaci pravo a ani jej nechci, jen jsem vam to chtel napsat Smile
    Avendersor
    Avendersor
    Rytíř Kronikář
    Rytíř Kronikář

Poèet pøíspìvkù : 280

Smazte to jak si to prectete...:) Empty žádne mazáni

Příspěvek pro Avendersor Thu Sep 24, 2009 10:17 pm

"konečně někdo kdo se taky ptá a něco řeší!" super Cool

tohle fórum je pro nás! tak ho v klidu používejte....
    žádne mazáni!

a ted k věci:

zatím se to má tak že jedinej kdo tu rozhoduje je Bezejmenný (má za 100hlasů Laughing )
    nápad nábor vznikl včera (23.09.2009) a pokud jsem ho správně pochopil chcem jen hráče v z top300 (to top300 je už potvrzeno Bezejmenným) a budem si vybírat! to znamená že nepřijmem někoho koho neznáme jen proto že pošle přihlášku...

tak nějak jsi to alespoň představuju
    tak nějak jsem to viděl na 1-3 nové hráče nicméně neco na tom co říkaš je.... scratch

nicméně poslední slovo má šéf (nebo Inkvizitor?)
    1zizi1
    1zizi1
    Rytíř Inkvizitor
    Rytíř Inkvizitor

Poèet pøíspìvkù : 110

Smazte to jak si to prectete...:) Empty Re: Smazte to jak si to prectete...:)

Příspěvek pro 1zizi1 Thu Sep 24, 2009 11:21 pm

Nedá mi to abych taky nepřidal svůj názor. Rozhodně bych se neomezoval pouze na hráče, které známe. I z nováčka se může vyklubat jeden z nejlepších hráčů. Dokonce bych se ani neomezoval aktuálním umístěním hráče ale spíše sledoval jeho bodový postup a aktivitu, ale to už je věc jiná.
    Dám jako příklad alianci Warforum z uni 1 v které jsem kdysi byl členem vlády. Tam se nekoukalo na aktuální počet bodů v době přijmutí, nekoukalo se na počet členů ani na zkušenosti. Přijímal se každý kdo zvládal být denně připojený a pak se koukalo na jeho bodový postup za určitý čas, jeho aktivitu a komunikativnost. Dle toho se rozhodovalo o jeho dalším setrvání v alianci. A díky tomu se aliance Warforum stala legendou cz ogame. Kvalita aliance není o počtu členů, jejich zkušenostech nebo aktuálním ranku. Kvalita aliance je o její organizaci a schopnosti vedení.
    Můžu vám říct, že například o Blasterovi jsme krátce po jeho přijmutí (cca 2 týdny) vážně uvažovali o jeho vyhazovu. Nakonec někdo řekl, že mu ještě dáme šanci a sami víte jaký se z něj stal Pan hráč.

Toť asi vše ohledně mého názoru na omezování náboru. Upozorňuji, že je to pouze můj názor a jakákoliv podobnost s názorem někoho jiného je neúmyslná a čistě náhodná:+)))
    Bezejmenný
    Rytíř Velmistr
    Rytíř Velmistr

Poèet pøíspìvkù : 52

Příspěvek pro Bezejmenný Fri Sep 25, 2009 9:36 pm

samozřejmě chápu vaše obavy, jde o to, že pokud se nepřihlásí nikdo známý tak budeme brát "náhodně" což znamená, že musíme dát nějaké omezení. Když ho nedáme tak se přihlásí třeba 300 hráčů na pozici 500 až 10000, kdo z nich je ten dobrý?
    Když dáme omezení TOP 300, budem mít aspoň trochu jistotu, že daný hráč hru asi ovládá. A pak ho můžem posuzovat podle postupu atd....
    Franc
    Franc
    Rytíř
    Rytíř

Poèet pøíspìvkù : 19

Příspěvek pro Franc Tue Oct 06, 2009 1:13 pm

zajimavy nazor , na to ze jsem zacinal 16 dni po startu a byl jsem 1x sejmut , pak ale rank 163 a postaral se o me pucifalek s ja si vzpomenu , to uz jsem byl ale tady u Knightu , ted jsem nejakejch 290 a to jsem byl 348 predvcerejskem vecer ..... nejde o to jak kdo dobre hraje , i nejhorsi taktika muze byt v necem dobra , ale jak zvlada postupovat proti stejne silnym a slabsim a ziskat si tak potrebne suroviny pro boj se silnejsimi a silnejsimi , sice jsem taky nazoru ze rank neni tak moc dulezity , ale zase se stestim se dostanes vysoko ....co ale bude kdyz stesti uz nestaci .... a je to o teamove praci cele aliance ....... Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Exclamation Question Exclamation Twisted Evil

Edit: Avendersor, už jsme někde jinde a tohle téma je už neaktuálni, tudíž "Lock"

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je Tue Nov 05, 2024 12:02 am