SAINT KNIGHTS of the MALBORK

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

fórum aliance SAINT KNIGHTS of the MALBORK (www.ogame.cz vesmír andromeda)

+2
Avendersor
Ghost
6 posters

Friend z aliance 1 RTF

Ghost
    Ghost
    Panoš
    Panoš

Poèet pøíspìvkù : 34

Friend z aliance 1 RTF Empty Friend z aliance 1 RTF

Příspěvek pro Ghost Sat Apr 03, 2010 6:24 pm

Ahoj, muj dobry kamos a vudce byvale aliance SAS[Hvezdny prapor] 666Peky666, chci rict dopredu ze nechcu aby jste pripadne na nej utocili, nebylo by na skodu zkusit uzavrit DoN, nebo rovnou spojenectvi s jeho stavajici alianci 1 RTF.
    Diky
    Avendersor
    Avendersor
    Rytíř Kronikář
    Rytíř Kronikář

Poèet pøíspìvkù : 280

Friend z aliance 1 RTF Empty Re: Friend z aliance 1 RTF

Příspěvek pro Avendersor Sat Apr 03, 2010 7:42 pm

Ahoj,
    za předpokladu že 666Peky666 umí dělat kvalitní FS, se nemusí bát našeho sestřelu. Pokud mi je známo prozatím nikdo "nevychytáva" FS (je to časově náročnější)
    V případě že tak nečiní ve své podstatě si "koleduje" o sestřel.(nemám ted namysli nás)
    Jiné útoky, řekněme "obtěžujíci" nebo "likvidační" neprovádime...(nejsou v souladu z těmi našimy pěti zásadami)

Vzhledem k tomu že ty naše zásady ve své podstatě bráni dělat "svinstvo" tipu útočení na hráče 6x denně tak, aby jsme mu to znechutily tak silně že odejde,

tak jsme se rozhodli (už dávno) neuzavírat žádne DoN.

v případě že budeš spolupracovat z 666Peky666-m stáva se z něj spolupracujíci hráč a tudíž je jen a jen logické že ne něj nebudem útočit...
    (to že na něj nebudem útočit zajištuje našich pět zásad, ono to z nich nepřímo vyplýva a za druhé to že na něj nezaútoči někdo z aliance kdo s ním tak docela nespolupracuje ;-) je zajištěno požadavkem na členy o komunikaci mezi sebou)

Doufám že je vše jasné, když né ptej se Very Happy jsme za to rádi...
    1zizi1
    1zizi1
    Rytíř Inkvizitor
    Rytíř Inkvizitor

Poèet pøíspìvkù : 110

Příspěvek pro 1zizi1 Sat Apr 03, 2010 7:55 pm

Tak jsem si přečetl jeho ali stránku a musím říct, že podmínka pro přijetí mít okolo 1500k bodů mě docela překvapila. To i top 1 Cecilka musí nabrat ještě aspoň 300.000 bodů aby dosáhl(a) požadovaných 1.500.000 bodů Laughing

Jinak co se týká dohod, tak jak psal Ave, DoN neuzavíráme. A na spojenectví si myslím, že jeho ali pro nás není. Co se týká útoků, tak bohužel pochybuju, že si tu každý člen aliance bude pamatovat nějaký neznámý nick a seznamy hráčů na které se nemá útočit, dělat nebudeme.
    Pokud dělá správné FS a nenechává na planetě tuny surek, tak se nemusí obávat útoků od žádného hráče na Andromedě, nejen od nás. Prostě oskenujem, nic tam není, smažem a jdeme na další. A pokud neumí dělat správně FS a nezná principy ogame, tak stačí napsat a kterýkoliv rytíř mu rád všechno vysvětlí, když bude mít trochu času. A jestli ne, tak to pak já řádně vysvětlím tomu rytíři Twisted Evil
    KinleyG
    KinleyG
    Rytíř Nuncius
    Rytíř Nuncius

Poèet pøíspìvkù : 139

Příspěvek pro KinleyG Sat Apr 03, 2010 8:05 pm

No myslím, že bylo vše řečeno.
    Určitě i my ostatní máme v listu přátel hráče, kteří nejsou ze SAINT.
    Pokud s ním spolupracuješ, tak je to jen mezi váma dvěma.
    Twix
    Twix
    Panoš
    Panoš

Poèet pøíspìvkù : 11

Příspěvek pro Twix Sat Apr 03, 2010 10:02 pm

To co ty s ním máš nás netíží do té doby dokud nezačne útočit, vyhrožovat a nadměrně skenovat atd. takže teď jsem řekl svoje . Twisted Evil

Naposledy upravil Twix dne Sun Apr 04, 2010 10:31 am, celkově upraveno 1 krát
    Ghost
    Ghost
    Panoš
    Panoš

Příspěvek pro Ghost Sat Apr 03, 2010 10:15 pm

Chtel jsem odpoved jen od veteranu a clenu vlady.
    Budu to brat jako ne.

Twix: Vyprosuju si ten smile na konci, to ze si byl prijat v poslednich 48 hodinach jako ja by melo znamenat dost nato aby sis hledel sveho.
    1zizi1
    1zizi1
    Rytíř Inkvizitor
    Rytíř Inkvizitor

Poèet pøíspìvkù : 110

Příspěvek pro 1zizi1 Sat Apr 03, 2010 11:05 pm

No Ghoste, máš tu vyjádření 3 z 5 členů vlády. Snad to stačí Cool

Twixi i všichni ostatní rád bych upozornil, že jsme všichni na jedné lodi. Takže bych rád, kdyby jste spolu mluvili jako starý kamarádi. Žádný povyšování se nad jinými ani nic podobnýho tady trpět nebudem.

Jinak bych rád ještě dodal k povyšování na vyšší hodnosti, že vláda posuzuje každého zvlášť a různě. Takže když budete přijatí ve stejný den, tak nechci slyšet otázky typu - jak to že on už je panoš a já ještě ne. Prostě se jen ukázal v o něco lepším světle, než vy.
    Twix
    Twix
    Panoš
    Panoš

Poèet pøíspìvkù : 11

Příspěvek pro Twix Sun Apr 04, 2010 10:29 am

Hele já myslím že jsem nic moc neřekl jenom to co si myslím a nemusel se hned urážet nebo co to dělal no a navíc to že chceš vyjádření pouze členů vlády jsi nikde neuvedl takže se prosím uklidni a ten smile tam je jen na ozdobu takže klídek...

Zdá se mi navíc že jsem nic moc neřek tak fakt klid nic proti tobě nemám a ani mít nemůžu protože by jsem porušil kodex aliance pokud jsi to pochopil jako nějakou nenávist nebo bůh ví co tak to tak neber nebylo to tak myšleno Wink
    Nexus
    Nexus
    Rytíř Verbíř
    Rytíř Verbíř

Poèet pøíspìvkù : 92

Friend z aliance 1 RTF Empty Taky se přidám...

Příspěvek pro Nexus Sun Apr 04, 2010 11:50 am

Zdá se, že jsme ještě pořádně nezačali a už tu máme rozbroje... Je třeba nebrat vyjádření hráčů k dané věci příliš osobně. Každý jsme jiný a jinak chápeme myšlenky jiných, čímž chci říct, že hráč věc myslí jinak než jí druhý pochopí a ten pro jistotu hned řinčí zbraněmi. Trochu tolerance pánové a pokud vám není něco jasné nebo se vám nezdá tak si v klidu věc proberte na PM. Jinak k DON, jak se píše výše. Máš - li kamaráda tak se k němu tak chovej a nechtěj po alianci, kde jsi nováček aby se řídila tvými přáními. Pokud to byl pouze dotaz, tak ti výše na něj bylo odpovězeno od členů vedení.... Jsme jedna parta a táhneme za jeden provaz, tak stopněte dohady a hledejte přijatelná řešení komunikací.

Nexus
    Ghost
    Ghost
    Panoš
    Panoš

Příspěvek pro Ghost Sun Apr 11, 2010 7:54 pm

Myslim ze je to tu zbytecny, tak prosim LOCK, DEL nebo nejak tak.

Edit: Avendersor: Lock na žádost zakladatele vlákna.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je Tue Nov 05, 2024 12:08 am